Ecologisch nuttig of noodzakelijk? - EcoSplash B.V.

Posted on

Sinds enkele jaren worden wij in Nederland geconfronteerd met steeds drogere zomers waar wij voorheen dit fenomeen alleen kenden vanuit de zuidelijker gelegen landen. Door de lang aanhoudende droge periodes wordt de bevolking regelmatig opgeschrikt met het verzoek om de tuin niet meer te sproeien en de auto niet of zo minimaal mogelijk te reinigen. Gedurende de zomermaanden lijkt het steeds belangrijker om zuinig met het water om te gaan omdat er schaarste dreigt. Ecosplash springt op dit moment volop in bres voor de natuur. Ecosplash werkt met een ecologisch product. Los van zuiniger met water spoelen de reinigingsmiddelen rechtstreeks de grond in. Dat de effecten van langdurige droogte inmiddels zichtbaar zijn, is voor iedereen die het nieuws volgt niet nieuw. Dat Ecosplash een bedrijf is dat voorziet in een nieuwe behoefte is nog niet heel erg bekend.
Ecosplash is gestart met zijn onderneming door het wassen van voertuigen in allerlei formaat zonder water en naar het zich laat aanzien is er een groeiende vraag naar ecologisch reinigen.

Econsplash heeft geen bedrijfspand in de vorm van een garage, winkelpand of kantoorruimte. Dit maakt dat Ecosplash heel flexibel is in zijn aanpak is, maar ook dat Ecosplash de prijzen laag kan houden doordat er geen grote opslag benodigd is.

U vraagt zich mogelijk af wat is dan die aanpak en die flexibiliteit? Door de ecologische materialen is er geen water benodigd, nee ook geen beetje water. Daarnaast heeft Ecosplash geen stroompunt nodig of iets dergelijks nodig om te kunnen starten. Standaard brengen de medewerkers van Ecosplash een generator mee om te zorgen dat ook de binnenkant er netjes uit ziet. Door deze wijze van werken is Ecosplash volledig selfsupporting. Dit is voor bedrijven bijzonder aantrekkelijk omdat zij niet aanwezig hoeven zijn maar ook geen deuren open hoeven laten. Er is geen buiten-stroompunt nodig of aanpassingen door middel van verlengsnoeren of iets dergelijks.

Na een compacte start is het Ecologisch wassen van Ecosplash steeds meer in ontwikkeling en zijn grote bedrijven steeds meer geïnteresseerd in deze milieuvriendelijke wijze van autowassen waarbij voor een aantal bedrijven de waterbesparing behoorlijk oploopt.

Wilt u ook water besparen, vraag dan meer informatie aan via de site

Team Ecosplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *