Wellicht onze meest veelzijdige klant tot dusver! Van ambulances tot vrachtvoertuigen die elke dag hun rondjes doen om andere voertuigen te bevoorraden, tot blusvoertuigen die continu uitrukken.

De veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond als een organisatie bestempelen, zou deze te kort doen. Het heeft meer weg van een grote gezellige familie.

Buiten een uiterst fijne werkplek, is dit ook een geweldige ervaring doordat we elke keer zoveel leren. Ondanks het feit dat Ecosplash en de Veiligheidsregio zoveel van elkaar verschillen, hebben we erg veel overeenkomsten. Dit is de voornaamste reden dat wij vanaf dag 1 elkaar volledig begrijpen.

Ecosplash B.V. Wat doen wij?

Sleutel tot succes bij de Veiligheidsregio

  • Flexibiliteit - Schakelen en aanpassen aan de kerntaken
  • Adaptatie - In kunnen spelen op de altijd bewegende vloot
  • Planning - Zo efficient mogelijk de informatie gebruiken
  • Inzetbaarheid - Maximale beschikbaarheid handhaven
Inzetbaarheid en flexibiliteit zijn 2 dingen die beide organisaties erg hoog in het vaandel hebben. Zo hebben we al een aantal keren meegemaakt dat tijdens een wasbeurt een voertuig moest uitrukken voor een noodgeval. Dit zien wij alleen als een les en deze informatie nemen we mee in onze planning van de volgende keer. Improvisatie en adaptatie zijn slechts 2 van de talloze redenen waardoor steeds meer bedrijven kiezen en blijven bij Ecosplash. Daarnaast weet de veiligheidsregio als geen ander hoe belangrijk water is voor onze samenleving en maatschappij, vandaar dat ze ook erg veel interesse tonen in het wassen zonder water.
Al met al is dit in een korte tijd van reguliere klant uitgegroeid tot een mooie samenwerking waar beide bedrijven helpen waar nodig en bereid zijn om veel van elkaar te leren. Hierdoor gaan we samen een mooie toekomst tegemoet, waarbij onze motto “Clean&Green” tot zijn recht komt.